Podotherapie Enschede Oosterpoort

Bent u op zoek naar een podotherapeut in het centrum van Enschede? Dan kunt u terecht bij onze locatie aan de Oosterstraat, in Gezondheidscentrum de Oosterpoort in Enschede.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum de Oosterpoort in Enschede. Het pand is gelegen naast sportschool Basic-Fit nabij de wijken De Laares en Het Zeggelt. U kunt de podotherapiepraktijk met het openbaar vervoer bereiken. Het treinstation Enschede Centraal Station bevindt zich op 15 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de eerste verdieping. U vindt de wachtruimte recht tegenover de lift. Hier mag u plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt parkeren aan de voorzijde van het gebouw. De eerste 20 minuten zijn gratis, daarna geldt een parkeertarief van €1,00 per uur.

Podotherapie Enschede Oosterpoort

Podotherapie Enschede Oosterpoort

Oosterstraat 2
7514 DZ, Enschede

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Team Fysio

TeamFysio

TeamFysio is gespecialiseerd in spier- en peesklachten. Ze zijn gevestigd in gezondheid- en sportcentra, om zo voor u te beschikken over uitgebreide sport- en oefenfaciliteiten.

TeamFysio
Logo Kinderfysioteam

Kinderfysioteam

Bij sommige kinderen verloopt de ontwikkeling langzamer of anders dan bij andere kinderen. Kinderfysioteam Enschede biedt uitkomst.

Kinderfysioteam

Wij zijn aangesloten bij: