Vestiging Enschede Oosterpoort

Vestiging Enschede Oosterpoort

Oosterstraat 2
7514 DZ, Enschede

Vestiging Enschede Oosterpoort

Zere voeten? Pijn bij het lopen? U bent aan het juiste adres. De podotherapeut is de specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Afhankelijk van uw klachten, kan een therapie bijvoorbeeld bestaan uit het aanmeten van podotherapeutische zolen (ook wel inlegzolen of steunzolen genoemd), medical taping, behandeling van een likdoorn of ingegroeide teennagel, een schoenadvies en meer.

Informatie:

Onze praktijk bevindt zich bij Gezondheidscentrum Oosterpoort. Het gebouw ligt naast fitnesscentrum Basic Fit en tegenover het spoor. U kunt ons vinden op de eerste etage. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte. U wordt opgehaald door de podotherapeut. Niet in de buurt? Bekijk alle locaties in Enschede

Parkeren:

Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Bijzonderheden:

  • (Medisch) Pedicure
  • Rolstoeltoegankelijk

Een afspraak maken met een van onze specialisten?

Medewerkers in deze vestiging:

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

TeamFysio

TeamFysio is gespecialiseerd in spier- en peesklachten. Ze zijn gevestigd in gezondheid- en sportcentra, om zo voor u te beschikken over uitgebreide sport- en oefenfaciliteiten.

TeamFysio

Kinderfysioteam

Bij sommige kinderen verloopt de ontwikkeling langzamer of anders dan bij andere kinderen. Kinderfysioteam Enschede biedt uitkomst.

Kinderfysioteam

Wij zijn aangesloten bij: