Altijd een stap verder.

Podotherapie Enschede Oosterpoort

Podotherapie Enschede Oosterpoort

Oosterstraat 2
7514 DZ, Enschede

Podotherapie Enschede Oosterpoort

Bent u op zoek naar een podotherapeut in het centrum van Enschede? Dan kunt u terecht bij onze locatie aan de Oosterstraat, in Gezondheidscentrum de Oosterpoort in Enschede. Het pand is gelegen naast sportschool Basic-Fit nabij de wijken De Laares en Het Zeggelt. U kunt de podotherapie praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Oosterstraat, bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

De podotherapeut houdt spreekuur op de eerste verdieping. U vindt de wachtruimte recht tegenover de lift. Hier mag u plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt parkeren aan de voorzijde van het gebouw. De eerste 20 minuten zijn gratis, daarna geldt een parkeertarief van €1,00 per uur.

Bijzonderheden:

    • Rolstoeltoegankelijk

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Team Fysio

TeamFysio

TeamFysio is gespecialiseerd in spier- en peesklachten. Ze zijn gevestigd in gezondheid- en sportcentra, om zo voor u te beschikken over uitgebreide sport- en oefenfaciliteiten.

TeamFysio
Logo Kinderfysioteam

Kinderfysioteam

Bij sommige kinderen verloopt de ontwikkeling langzamer of anders dan bij andere kinderen. Kinderfysioteam Enschede biedt uitkomst.

Kinderfysioteam

Wij zijn aangesloten bij: