Podotherapie Enschede Twekkelerveld

Zoekt u een podotherapeut in Enschede Twekkelerveld? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk in Gezondheidscentrum Twekkelerveld in Enschede.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich aan de Maanstraat, in Gezondheidscentrum Twekkelerveld. Het pand is gelegen tegenover winkelcentrum Twekkelerveld. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Winkelcentrum Twekkelerveld, bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Neem de ingang aan de linkerzijde van het gebouw. De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. Bij binnenkomst houdt u links aan, de gang in. Hier vindt u de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. De wachtruimte wordt gedeeld met andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op aan de voorzijde van het gezondheidscentrum.

Podotherapie Enschede Twekkelerveld

Podotherapie Enschede Twekkelerveld

Maanstraat 130
7521 HC, Enschede

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Fysiotherapie De Bleek

Fysiotherapie De Bleek

Enthousiaste praktijk met 5 fysiotherapeuten, met ieder hun eigen specialisaties. Het uitgangspunt is dat de cliënt centraal staat.

Fysiotherapie De Bleek

Wij zijn aangesloten bij: