Podotherapie Enschede Veldpoort

Zoekt u een podotherapeut in Enschede Veldpoort? Dan kunt u terecht bij onze podotherapie praktijk in het Jannink, Gezondheidscentrum Veldpoort.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De praktijk bevindt zich aan de Cromhoffsbleekweg in Enschede. Het pand is gelegen op de hoek van de Haaksbergerstraat, aan de rotonde. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Enschede Veldkampstraat, bevindt zich op 4 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Neem de ingang bij de hoge schoorsteen van het gebouw. De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. Bij binnenkomst houdt u links aan en loopt u voorbij de apotheek. Hier vindt u de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. De wachtruimte wordt gedeeld met andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op aan de voorzijde van het gezondheidscentrum.

Podotherapie Enschede Veldpoort

Podotherapie Enschede Veldpoort

Cromhoffsbleekweg 2
7513 EW, Enschede

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Fysiotherapie Polman

Fysiotherapie Polman

Duurzame behandeling. U vindt Fysiotherapie Polman in gezondheidscentra Twekkelerveld en Veldpoort in Enschede.

Fysiotherapie Polman

Wij zijn aangesloten bij: