Podotherapie Enschede Wesselerbrink

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Enschede-Zuid? Onze praktijk bevindt zich aan de Wesseler-nering 60 in Enschede-Zuid
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze praktijk bevindt zich in Enschede-Zuid bij Gezondheidscentrum Wesselerbrink. Het gebouw ligt op de hoek van De Kiepe en de Wesseler-Nering. U vindt de podotherapiepraktijk op de begane grond, in het gedeelte van de fysiotherapie. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Wesselerbrink Winkelcentrum-Zuid, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Voetencentrum Wender houdt spreekuur op de begane grond. Bij binnenkomst vindt u de wachtruimte aan het einde van de gang, in kamer 5. Hier mag u plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op voor de deur.

Podotherapie Enschede Wesselerbrink

Podotherapie Enschede Wesselerbrink

Wesseler-Nering 60
7544 JC, Enschede

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: