Podotherapie Enschede Wooldrik

Bent u op zoek naar een podotherapie in Enschede? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Fysiotherapie Wooldrik aan de Wooldrikshoekweg.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in het pand van Fysiotherapie Wooldrik. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bushalte Wooldrik bevindt zich op 4 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte van de podotherapeut bevindt zich op de begane grond direct na binnenkomst. De wachtruimte wordt gedeeld met de fysiotherapie. U hoeft zich vooraf niet te melden en u kunt plaatsnemen in de wachtruimte. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats achter het gebouw of op de parkeerplaatsen langs de straat.

Podotherapie Enschede Wooldrik

Podotherapie Enschede Wooldrik

Wooldrikshoekweg 41
7535 DB, Enschede

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Osteopathie Twente

Wij zijn een jong en ervaren team, met liefde en passie voor osteopathie. Binnen ons vak hebben wij onze specialisaties en werken intensief samen als team.

Osteopathie Twente

Wij zijn aangesloten bij: