Podotherapie Enter Gezondheidscentrum

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Enter? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het centrum van Enter, op het Dorpsplein, in Gezondheidscentrum Dorpsplein.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het centrum van Enter, op het Dorpsplein, in Gezondheidscentrum Dorpsplein. Voorheen was op deze locatie de Rabobank gevestigd. Het nieuwe pand van de Rabobank grenst aan het gezondheidscentrum. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, ‘Brandput’ bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. Bij binnenkomst vindt u de wachtruimte aan uw linkerhand. Hier mag u plaatsnemen. De wachtruimte wordt gedeeld met ander zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het gezondheidscentrum.

Podotherapie Enter Gezondheidscentrum

Podotherapie Enter Gezondheidscentrum

Dorpsplein 1a
7468 CK, Enter

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: