fbpx
088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Enter Middenplein

Podotherapie Enter Middenplein

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Enter? Onze podotherapiepraktijk in Enter bevindt zich bij TeamFysiek, op het Middenplein in Enter.

Podotherapie Enter Middenplein

Middenplein 16
7468 NA, Enter

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich bij TeamFysiek. Het Middenplein is een nieuwe straat in Enter. Vindt uw navigatiesysteem het adres niet, dan adviseren wij om Dorpsstraat 88 in te voeren. Het pand is gelegen aan de achterzijde van het Middenplein. U bereikt Middenplein 16 door de weg naast de Primera in te slaan. Dat is de weg tussen de Primera en Tandzorg Enter. U vindt de ingang van onze praktijk aan de achterzijde van het pand. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, ‘Brandput’ bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Voetencentrum Wender houdt spreekuur op de begane grond, bij de fysiotherapie. Bij binnenkomst treft u direct de wachtruimte waar u plaats mag nemen. Deze wachtruimte wordt gedeeld met andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren

U kunt gratis parkeren bij TeamFysiek.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59107758896

  Funda

  Podotherapeut

 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59912516396

  Marloes

  Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: