fbpx
088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut aanmeten inlegzolenPodotherapeut aanmeten inlegzolen Podotherapie Geesteren

Podotherapie Geesteren

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Geesteren? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Fyon, op het industrieterrein aan de rand van Geesteren.

Podotherapie Geesteren

Lutkeberg 24
7678 AJ, Geesteren

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk in Geesteren bevindt zich bij Fyon, op het industrieterrein aan de rand van Geesteren. U vindt de ingang aan de rechter voorzijde van het pand. Het pand is gelegen in de binnenbocht van de Lutkeberg, tussen bouwbedrijf Kamphuis en aannemersbedrijf Biglaar. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte ‘Lutkeberg’, bevindt zich op 4 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Voetencentrum Wender houdt spreekuur op de begane grond, bij de fysiotherapie. Bij binnenkomst treft u direct de wachtruimte waar u plaats mag nemen. Deze wachtruimte wordt gedeeld met andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren

U kunt gratis parkeren bij Fyon Geesteren.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59105096596

    Iris

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: