Podotherapie Giethoorn

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Giethoorn? U kunt terecht bij onze praktijk aan het Eendrachtsplein, in Kulturhus de Eendracht in Giethoorn.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze praktijk bevindt zich aan het Eendrachtsplein, in Kulturhus de Eendracht in Giethoorn. Het pand is gelegen naast de PLUS supermarkt. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, ‘Dominee Hylkemaweg’ bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Voetencentrum Wender houdt spreekuur op de eerste verdieping. Hier treft u ook de wachtruimte. Indien gewenst kunt u gebruik maken van de lift. De wachtruimte wordt gedeeld met andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren

U kunt gratis parkeren achter de supermarkt.

Podotherapie Giethoorn

Podotherapie Giethoorn

Eendrachtsplein 1
8355DL, Giethoorn

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Kulturhus De Eendracht Giethoorn

Kulturhus De Eendracht Giethoorn

Een ‘hus’ waar men elkaar treft in het hartje van Giethoorn.

Kulturhus De Eendracht Giethoorn

Wij zijn aangesloten bij: