Podotherapie Glanerbrug Glanermaten

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Glanerbrug? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich aan de Jacob Roggeveenstraat.

Maak een afspraak

Praktijkinformatie

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Glanerbrug? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich aan de Jacob Roggeveenstraat. In het pand zijn naast de podotherapeut ook huisartsen, een fysiotherapeut en een prikpost aanwezig. Het pand is gelegen tegenover de Albert Heijn. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd Schoolstraat, bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de gedeelde wachtruimte direct na binnenkomst door de hoofdingang. Hier kunt u plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden, de podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Er zijn gratis parkeermogelijkheden rondom de locatie. Let op: het parkeerterrein is niet te bereiken via de Jacob Roggeveenstraat. Met de auto raden we u aan via de Schoolstraat het gezondheidsplein op te rijden, u vindt locatie Glanerbrug Glanermaten dan recht voor u.

Podotherapie Glanerbrug Glanermaten

Jacob Roggeveenstraat 45
7534 CD, Glanerbrug

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Wij zijn aangesloten bij: