088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut functieonderzoek voeten behandelbankPodotherapeut functieonderzoek voeten behandelbank Podotherapie Glanerbrug Glanermaten

Podotherapie Glanerbrug Glanermaten

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Glanerbrug? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich aan de Jacob Roggeveenstraat.

Podotherapie Glanerbrug Glanermaten

Jacob Roggeveenstraat 45
7534 CD, Glanerbrug

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Glanerbrug? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich aan de Jacob Roggeveenstraat. In het pand zijn naast de podotherapeut ook huisartsen, een fysiotherapeut en een prikpost aanwezig. Het pand is gelegen tegenover de Albert Heijn. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd Schoolstraat, bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de gedeelde wachtruimte direct na binnenkomst door de hoofdingang. Hier kunt u plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden, de podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Er zijn gratis parkeermogelijkheden rondom de locatie. Let op: het parkeerterrein is niet te bereiken via de Jacob Roggeveenstraat. Met de auto raden we u aan via de Schoolstraat het gezondheidsplein op te rijden, u vindt locatie Glanerbrug Glanermaten dan recht voor u.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Loes

  Medisch Pedicure

 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59105534396

  Rosalie

  Regioleider / Podotherapeut

 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  29908184196

  René

  Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: