fbpx
088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Uitleg schoenadvies behandelkamerUitleg schoenadvies behandelkamer Podotherapie Haaksbergen Trompstraat

Podotherapie Haaksbergen Trompstraat

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Haaksbergen de Pas? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan de Trompstraat, bij USA Sport & Healthclub.

Podotherapie Haaksbergen Trompstraat

Trompstraat 16
7482 VX, Haaksbergen

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Het pand is gevestigd in dezelfde straat als sporthal de Els, nabij het Assink Lyceum. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Wiedenbroeksingel, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. Bij binnenkomst in het hoofdgebouw slaat u direct linksaf, door de automatische schuifdeur. Let erop dat u niet doorloopt naar de balie van USA Sport. U hoeft zich niet te melden. De wachtruimte bevindt zich direct achter de schuifdeur. Deze ruimte wordt gedeeld met andere zorgverleners in het pand. Hier mag u plaatsnemen. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van sporthal de Els en USA Sport. Vanaf de Wiedenbroeksingel rijdt u de Trompstraat in, waarna u de eerste ingang links neemt.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Iris

  HR Adviseur

 • Mariyanto

  Magazijnmedewerker

 • Yudy

  Podotherapeut

 • Nina

  Medisch Pedicure

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

 • Logo Fysiotherapie Schmitz

  Fysiotherapie Schmitz

  De register-fysiotherapeuten bij Fysiotherapie Schmitz hebben zich gespecialiseerd. Hierdoor kan de praktijk een grote verscheidenheid in therapieën aanbieden.

  Fysiotherapie Schmitz

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: