Podotherapie Haaksbergen Wiedenbroek

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Haaksbergen de Veldmaat? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk in Het Wiedenbroek, aan de Wiedenbroeksingel in Haaksbergen.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Het Wiedenbroek, aan de Wiedenbroeksingel in Haaksbergen. Het pand is gelegen direct naast de oude N18. De ingang van de hoofdparkeerplaats vindt u naast de stoplichten aan de Enschedesestraat, bij het Shell tankstation. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Bushalte Blanckeborg, bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Voetencentrum Wender houdt spreekuur op de eerste verdieping. U kunt indien gewenst gebruik maken van de lift. De podotherapiepraktijk staat vanaf de hoofdingang aangegeven op de bewegwijzering. Deze kunt u volgen. U mag plaatsnemen in de wachtruimte op de eerste verdieping. Deze wordt gedeeld met andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van het Wiedenbroek.

Podotherapie Haaksbergen Wiedenbroek

Podotherapie Haaksbergen Wiedenbroek

Wiedenbroeksingel 4
7481 BT, Haaksbergen

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: