088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut aanmeten inlegzolenPodotherapeut uitleg anatomisch voetproblemen Podotherapie Haarle

Podotherapie Haarle

Bent u op zoek naar een podotherapeut in het centrum van Haarle? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan de Poggenbeltweg, in Multifunctioneel Centrum ‘t Kruuspunt.

Podotherapie Haarle

Poggenbeltweg 2
7448 PM, Haarle

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich aan de Poggenbeltweg, in Multifunctioneel Centrum ‘t Kruuspunt. Het pand is gelegen schuin tegenover de Spar. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, ‘t Kruuspunt, bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Voetencentrum Wender houdt spreekuur op de begane grond, bij de fysiotherapie. Dit gedeelte bevindt zich aan de achterzijde van de huisartsenpraktijk. U mag plaatsnemen in de wachtruimte. Deze wordt gedeeld met andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van het Wiedenbroek.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59104215596

    Jo-Anne

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: