Podotherapie Hardenberg Baalder

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Hardenberg Baalder? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan het Dr. Albert Schweitzerplein.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich bij Fysiotherapiepraktijk MijnFysio in de wijk Baalder. Het pand is gevestigd naast de tandartspraktijk. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Weversdijk, bevindt zich op 4 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de ingang van het gezondheidscentrum bij de parkeerplaats. De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. Bij binnenkomst vindt u de wachtruimte achterin het pand. Hier mag u plaatsnemen. Deze ruimte wordt gedeeld met andere zorgverleners in het pand. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het pand.

Podotherapie Hardenberg Baalder

Podotherapie Hardenberg Baalder

Dr. Albert Schweitzerplein 5
7772ED, Hardenberg

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Mijn Fysio

Mijnfysio

Mijnfysio is een ambitieuze, professionele, dynamische en zorgverlenende fysiopraktijk waarbij kwaliteit, innovatie en specialisaties voorop staan.

Mijnfysio