Podotherapie Hardenberg de Brink

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Hardenberg? Dan kunt u terecht bij onze podotherapeut in Gezondheidscentrum de Brink, aan De Brink in Hardenberg.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze behandelruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum de Brink, aan De Brink in Hardenberg. Het pand bevindt zich nabij de rivier de Vecht. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Molenplein, bevindt zich op 4 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de parkeerplaats aan de achterzijde van het pand. De podotherapeut houdt spreekuur op de eerste verdieping. De wachtruimte bevindt zich net om de hoek, aan de rechterkant. Hier mag u plaatsnemen. Deze ruimte wordt gedeeld met andere zorgverleners in het pand. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het pand.

Podotherapie Hardenberg de Brink

Podotherapie Hardenberg de Brink

De Brink 17a
7771 BA, Hardenberg

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: