088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Hardenberg Voorstraat

Podotherapie Hardenberg Voorstraat

Bent u op zoek naar een podotherapeut in het centrum van Hardenberg? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan de Voorstraat, in Sportzaak Prins sport.

Podotherapie Hardenberg Voorstraat

Voorstraat 7
7772 AA, Hardenberg

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Sportzaak Prins sport, op de eerste verdieping. Het pand bevindt zich in het centrum naast de Hema. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Hardenberg, Centrum’ en bevindt zich op 5 minuten loopafstand. Het centraal station van Hardenberg bevindt zich op 10 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte:

De wachtruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen aan de hoge tafel. U hoeft zich voor af niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt parkeren in de parkeergarage ‘Centrum/Gemeente’. De eerste 3 uur is gratis daarna zijn de kosten €1,15 per uur. De parkeergarage bevindt zich op 5 minuten loopafstand. Wanneer u navigatie gebruikt dient u het adres van de parkeergarage te gebruiken.

  • De locatie is niet rolstoeltoegankelijk

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59105482396

    Corné

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: