Podotherapie Hellendoorn

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Hellendoorn? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan de Grupakkersweg, bij Fysiotherapie de Haere in de Helderse Hoeve.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich aan de Grupakkersweg, bij Fysiotherapie de Haere in de Helderse Hoeve. U bereikt de Grupakkersweg vanaf de Nieuwstadweg. Op de kruising staat een bord waarop de fysiotherapiepraktijk wordt aangegeven. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Schapenmarkt, bevindt zich op 8 minuten loopafstand van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond in de fysiotherapiepraktijk. De wachtruimte treft u direct bij binnenkomst. Hier mag u plaatsnemen. U hoeft zich niet te melden. Deze ruimte wordt gedeeld met andere zorgverleners in het pand. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren naast het pand.

Podotherapie Hellendoorn

Podotherapie Hellendoorn

Grupakkersweg 4.01
7447 PD, Hellendoorn

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: