088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Medical taping podotherapie Podotherapie Hellendoorn

Podotherapie Hellendoorn

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Hellendoorn? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan de Grupakkersweg, bij Fysiotherapie de Haere in de Helderse Hoeve.

Podotherapie Hellendoorn

Grupakkersweg 4.01
7447 PD, Hellendoorn

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich aan de Grupakkersweg, bij Fysiotherapie de Haere in de Helderse Hoeve. U bereikt de Grupakkersweg vanaf de Nieuwstadweg. Op de kruising staat een bord waarop de fysiotherapiepraktijk wordt aangegeven. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Schapenmarkt, bevindt zich op 8 minuten loopafstand van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond in de fysiotherapiepraktijk. De wachtruimte treft u direct bij binnenkomst. Hier mag u plaatsnemen. U hoeft zich niet te melden. Deze ruimte wordt gedeeld met andere zorgverleners in het pand. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren naast het pand.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59105147396

    Raoul

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: