Sportpodotherapie Hengelo de Kievit

Heeft u last van sportblessures of wilt u deze voorkomen? Dan doet u er goed aan een bezoek te brengen aan De Kievit in Hengelo. De nieuwe aanbouw is speciaal ingericht voor sporters. Er wordt op deze locatie een loopanalyse gedaan in ons beweeglab. Hier wordt u onderzocht door sportpodotherapeuten. Zij hebben een speciale opleiding gevolgd om sportblessures te voorkomen en te verhelpen.

Lees meer over sportpodotherapie

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Sportmedisch Centrum De Kievit bevindt zich aan de rotonde, op het Gezondheidspark van Hengelo en is te herkennen een hoog, wit gebouw. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, ‘Sabina Klinkhamerweg’ bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De Kievit bestaat uit meerdere podotherapiepraktijken. Heeft u een afspraak bij de sportpodotherapeut, dan kunt u de ingang nemen in het witte pand. U mag plaatsnemen op de groene stoelen op de tweede verdieping. De sportpodotherapeut haalt u op.

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Sportpodotherapie Hengelo de Kievit

Sportpodotherapie Hengelo de Kievit

Sabina Klinkhamerweg 10
7555 SK, Hengelo

Waarom een loopanalyse?

Een kwalitatieve loopanalyse kan bijdragen aan het verkrijgen van zeer gedetailleerde inzichten in het beweegpatroon van een sporter. Met hoogwaardige apparatuur, zoals het Qualisys 3D-bewegingsanalysesysteem, kunnen betrouwbare metingen worden uitgevoerd. Op basis van deze metingen is het voor een sportpodotherapeut mogelijk om een zeer specifiek behandelplan op te stellen.

Lees meer over de loopanalyse

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: