Podotherapie Hengelo Beweegcentrum

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Hengelo-Noord? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan de Weldamstraat, in Beweegcentrum Twente.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Het pand is gelegen achter Bloemsierkunst Thijert en Slagerij Koekenberg. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De bus stopt bij halte 'Backenhagenlaan', op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. U vindt de wachtruimte direct bij binnenkomst. Hier mag u plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren tegenover de praktijk.

Podotherapie Hengelo Beweegcentrum

Podotherapie Hengelo Beweegcentrum

Weldamstraat 2
7557 KG, Hengelo

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Podotherapeut Voetencentrum Wender

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Kracht Ergotherapie

Kracht Ergotherapie

De ergotherapeut helpt bij problemen bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten op het gebied van wonen, werken en vrije tijd.

Kracht Ergotherapie
Logo Team Fysio

TeamFysio

TeamFysio is gespecialiseerd in spier- en peesklachten. Ze zijn gevestigd in gezondheid- en sportcentra, om zo voor u te beschikken over uitgebreide sport- en oefenfaciliteiten.

TeamFysio

Wij zijn aangesloten bij: