088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut aanwijzing schoenenPodotherapeut aanwijzing schoenen Podotherapie Hengelo de Brug

Podotherapie Hengelo de Brug

Bent u op zoek u een podotherapeut in de Hengelo? Dan kunt u terecht bij onze podotherapeut aan de Geerdinksweg. De praktijk bevindt zich in het Medisch Centrum de Brug.

Podotherapie Hengelo de Brug

Geerdinksweg 149
7555 DL, Hengelo

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De praktijk bevindt zich in het pand van Medisch Centrum de Brug. In het pand zit onder andere Fysiotherapie Wooldersteen en de Alphega apotheek. De locatie is bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte ‘Narcisstraat’ bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

U vindt de wachtruimte direct bij binnenkomst en wordt gedeeld met de fysiotherapeut. U hoeft zich niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de afspraak.

Parkeren:

Gratis parkeergelegenheid bij het pand. Voor vertrek kunt u het kaartje van de slagboom scannen bij de balie van de fysiotherapeut.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59912812996

    Gijs

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Sportpodotherapie

Sportlab Hengelo

Sportpodotherapie

Sport u regelmatig en heeft u last van blessures of wilt u deze voorkomen? Dan doet u er goed aan een bezoek te brengen aan De Kievit in Hengelo. De nieuwe aanbouw is speciaal ingericht voor sporters. Er wordt op deze locatie een loopanalyse gedaan met de modernste apparatuur en u wordt behandeld door sportpodotherapeuten. Zij hebben een speciale opleiding gevolgd om sportblessures te voorkomen en te verhelpen. Tevens beschikt het pand over een hardloopspeciaalzaak, waarmee we u ook het beste advies op het gebied van schoenen kunnen geven.

Meer over de loopanalyse

Kalknagel behandeling

Kalknagel behandeling Hengelo

Naast podotherapie, bieden wij op onze locatie in Hengelo effectieve lasertherapie tegen schimmelnagels. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een fijne laserstraal die het midden van de schimmelkolonie op het nagelbed bereikt.

Meer over de laserbehandeling

Wintersportspreekuur in Hengelo

Wintersportspreekuur in Hengelo

We hebben bij Voetencentrum Wender een passie voor wintersport en willen daarom graag wat betekenen voor mensen die er niet optimaal van kunnen genieten. Speciaal voor mensen met klachten tijdens de wintersport hebben we het Wintersportspreekuur geopend.

Meer over het Wintersportspreekuur

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: