Podotherapie Hengelo de Es

Zoekt u podotherapie in de Hengelose Es? Dan kunt u een afspraak maken bij de podotherapeut op onze locatie aan de H. Leefmastraat, in Gezondheidscentrum Es.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Het pand is gelegen tegenover het winkelcentrum Hengelose Es. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, 'Winkelcentrum Hengelose Es', bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

De podotherapeut houdt spreekuur op begane grond, aan de voorzijde van het gebouw. De wachtruimte vindt u bij binnenkomst direct aan uw rechterhand. Deze ruimte wordt gedeeld met andere zorgverleners in het pand. Hier mag u plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren:

Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Podotherapie Hengelo de Es

Podotherapie Hengelo de Es

H. Leefsmastraat 2
7556 JG, Hengelo

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Taping Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

logo Fysio in je voordeel

Fysio in je voordeel

Onze fysiotherapeuten begeleiden je door de verschillende stappen heen van Beter begrijpen, beter Behandelen, beter Belasten en beter Bewegen.

Fysio in je voordeel

Wij zijn aangesloten bij: