Altijd een stap verder.

Podotherapie Hengelo de Kievit

Podotherapie Hengelo de Kievit

Sabina Klinkhamerweg 10
7555 SK, Hengelo

Podotherapie Hengelo de Kievit

Zoekt u een podotherapeut in de Hengelo? Dan bent u bij De Kievit aan het juiste adres. De Kievit, aan de Sabina Klinkhamerweg in Hengelo, is de hoofdvestiging van Voetencentrum Wender. Op deze locatie wordt een totaalpakket aan voetzorg aangeboden. Zo kunt u terecht bij de podotherapeut, maar ook bij pasvormschoenenzaak Kievit Schoenen en de orthopedisch schoentechnici van Voetmax Orthopedie. Zo bent u altijd van de juiste voetzorg voorzien.

Analyse voor sporters

Bent u sporter en heeft u last van blessures of wilt u deze voorkomen? Dan doet u er goed aan een bezoek te brengen aan De Kievit in Hengelo. De nieuwe aanbouw is speciaal ingericht voor sporters. Er wordt op deze locatie een loopanalyse gedaan met de modernste apparatuur en u wordt behandeld door sportpodotherapeuten. Zij hebben een speciale opleiding gevolgd om sportblessures te voorkomen en te verhelpen. Tevens beschikt het pand over een hardloopspeciaalzaak, waarmee we u ook het beste advies op het gebied van schoenen kunnen geven.

Zo vindt u de locatie:

Medisch Centrum De Kievit bevindt zich aan de rotonde, op het Gezondheidspark van Hengelo en is te herkennen aan de nieuwe, hoge, witte aanbouw. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, ‘Sabina Klinkhamerweg’ bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

De Kievit bestaat uit meerdere podotherapiepraktijken. U kunt zich melden bij de receptie, waar u wordt verwezen naar de juiste wachtruimte. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Bijzonderheden:

    • Rolstoeltoegankelijk
    • Pasvormschoenenzaak aanwezig
    • Orthopedisch schoenmaker aanwezig
    • Medisch pedicure aanwezig
    • Op deze locatie vindt periodiek een gratis inloopspreekuur plaats. Bekijk het overzicht van inloopspreekuren.

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Voetmax Orthopedie

Voetmax Orthopedie is gespecialiseerd in aangepaste schoenen en schoenen op maat.

Voetmax

Kievit Schoenen

Comfortabele, goed passende schoenen zijn tegenwoordig mooi!

Kievit Schoenen

TeamFysio

TeamFysio is gespecialiseerd in spier- en peesklachten. Ze zijn gevestigd in gezondheid- en sportcentra, om zo voor u te beschikken over uitgebreide sport- en oefenfaciliteiten.

TeamFysio

Wij zijn aangesloten bij: