Podotherapie Hengelo Hasseler Es

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Hengelo Hasseler Es? Maak dan een afspraak bij onze podotherapiepraktijk aan de Willem van Otterloostraat, in Gezondheidscentrum Hasseler Es.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Het pand is gelegen nabij tankstation Shell. Winkelcentrum Hasselo bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de locatie. Dit is ook waar de bus stopt. De praktijk is dan ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Zo vindt u de wachtruimte:

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond én op de eerste verdieping, afhankelijk van de dag waarop uw afspraak staat. Op locatie is aangegeven waar u de podotherapeut kunt vinden. U mag plaatsnemen in de wachtruimte. De podotherapeut haalt u op. Er is geen lift aanwezig. Heeft u moeite met traplopen, dan kunt u dit aangeven bij het maken van uw afspraak. Er wordt dan afspraak op de begane grond gepland.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren tegenover de praktijk.

Podotherapie Hengelo Hasseler Es

Podotherapie Hengelo Hasseler Es

Willem van Otterloostraat 32
7558 BV, Hengelo

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Podotherapeut Voetencentrum Wender

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: