Podotherapie Hengelo Het Erf

Bent u op zoek naar podotherapie in Hengelo? Dan kunt u terecht bij onze podotherapeut aan de Jan van Galenstraat in Hengelo.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Bent u op zoek naar podotherapie in Hengelo? Dan kunt u terecht bij onze podotherapeut aan de Jan van Galenstraat in Hengelo. Onze praktijk bevindt zich in het pand van huisartsen praktijk Het Erf. De ingang van het pand zit aan de zijkant van het gebouw, naast de ingang van de Oude Zustersflat. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is de 'Michiel Adriaansz de Ruyterstraat', en bevindt zich op 4 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. U vindt de gedeelde wachtruimte direct bij binnenkomst aan uw linkerzijde. Hier mag u plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren bij de praktijk.

Podotherapie Hengelo Het Erf

Jan van Galenstraat 302
7556 VP, Hengelo

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: