fbpx
088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut aanwijzingen voetproblemenPodotherapeut aanwijzingen voetproblemen Podotherapie Hengelo Het Erf

Podotherapie Hengelo Het Erf

Bent u op zoek naar podotherapie in Hengelo? Dan kunt u terecht bij onze podotherapeut aan de Jan van Galenstraat in Hengelo.

Podotherapie Hengelo Het Erf

Jan van Galenstraat 302
7556 VP, Hengelo

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Bent u op zoek naar podotherapie in Hengelo? Dan kunt u terecht bij onze podotherapeut aan de Jan van Galenstraat in Hengelo. Onze praktijk bevindt zich in het pand van huisartsen praktijk Het Erf. De ingang van het pand zit aan de zijkant van het gebouw, naast de ingang van de Oude Zustersflat. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is de ‘Michiel Adriaansz de Ruyterstraat’, en bevindt zich op 4 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. U vindt de gedeelde wachtruimte direct bij binnenkomst aan uw linkerzijde. Hier mag u plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren bij de praktijk.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    9915240396

    Elsemiek

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: