Podotherapie Hengelo 't Kompas

Bent u op zoek naar een podotherapiepraktijk in Hengelo? Onze podotherapiepraktijk in Hengelo Groot Driene is gevestigd aan de Jacques Perkstraat, in Gezondheidscentrum ’t Kompas in Hengelo.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Het pand is gelegen nabij het winkelcentrum. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. U vindt de wachtruimte direct bij binnenkomst. Dit is een algemene ruimte die wordt gedeeld met andere zorgverleners in het pand. Hier mag u plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren:

Gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand.

Podotherapie Hengelo ’t Kompas

Podotherapie Hengelo ’t Kompas

Jacques Perkstraat 1-3
7552 JR, Hengelo

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Podotherapeut Voetencentrum Wender

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Fysiotherapie Kompas

Fysiotherapie Kompas

Praktijk voor gespecialiseerde fysiotherapie. Werkt gericht aan verantwoord bewegen en gezond gedrag. Fysiotherapie Kompas geeft richting aan gezondheid!

Fysiotherapie Kompas
Logo Gezondheidscentrum Kompas

Gezondheidscentrum Kompas

Gezondheidscentrum Kompas, geeft richting aan gezondheid!

Gezondheidscentrum Kompas

Wij zijn aangesloten bij: