Podotherapie Hengelo Lodewijkstraat

Bent u op zoek naar behandeling van een podotherapeut in Hengelo Berflo Es? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan de Lodewijkstraat, bij Huisartsenpraktijk Lodewijkstraat in Hengelo.

Gratis voetscan

Om u kennis te laten maken met podotherapie kunt u tot 31 maart een afspraak maken voor een gratis voetscan. U geeft aan welke klachten u ervaart. De podotherapeut neemt dan de tijd om uw klachten te onderzoeken en bespreekt een mogelijke behandeling.
Plan gratis voetscan Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Het pand is gelegen nabij de Bethelkerk, op het Berfloplein. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Hengelo Berfloplein, bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. De wachtruimte waar u plaats mag nemen, treft u direct bij binnenkomst.de wachtruimte direct bij binnenkomst. Deze ruimte wordt gedeeld met andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren:

Gratis parkeergelegenheid achter de slagboom. De slagboom gaat vanzelf omhoog.

Podotherapie Hengelo Lodewijkstraat

Podotherapie Hengelo Lodewijkstraat

Lodewijkstraat 30
7553 LB, Hengelo

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Drukmeting Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Plan een gratis voetscan

Wij zijn aangesloten bij: