Podotherapie Hengelo Slangenbeek

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Hengelo? Onze podotherapiepraktijk in Hengelo Slangenbeek is gevestigd aan de Straatsburg, in Medisch Centrum Slangenbeek.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk in Hengelo Slangenbeek is gevestigd aan de Straatsburg, in Medisch Centrum Slangenbeek. Het pand is gelegen nabij winkelcentrum Slangenbeek. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Winkelcentrum Slangenbeek, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond, te herkennen aan de blauwe deur. U vindt de wachtruimte direct bij binnenkomst aan uw linkerhand. Hier mag u plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren:

Gratis parkeergelegenheid tegenover het gezondheidscentrum.

Podotherapie Hengelo Slangenbeek

Podotherapie Hengelo Slangenbeek

Straatsburg 25
7559 NM, Hengelo

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Podotherapeut Voetencentrum Wender

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: