Podotherapie Hengelo Verlengde Polluxweg

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Hengelo Sterrenbuurt? Dan kunt een afspraak maken bij onze podotherapiepraktijk aan de Verlengde Polluxweg, bij HVV Tubantia in Hengelo.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De praktijk is gevestigd op het sportpark. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Hamerstraat, bevindt zich op 7 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

Wanneer u de hoofdingang van het sportcomplex neemt, vindt u de wachtruimte achter de eerste deur links. Hier mag u plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren:

Gratis parkeergelegenheid bij het sportcomplex.

Podotherapie Hengelo Verlengde Polluxweg

Podotherapie Hengelo Verlengde Polluxweg

Verlengde Polluxweg 10
7557 XH, Hengelo

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Schoenadvies Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

logo Fysio in je voordeel

Fysio in je voordeel

Onze fysiotherapeuten begeleiden je door de verschillende stappen heen van Beter begrijpen, beter Behandelen, beter Belasten en beter Bewegen.

Fysio in je voordeel

Wij zijn aangesloten bij: