088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Kloosterhaar

Podotherapie Kloosterhaar

Bent u op zoek naar podotherapie in Kloosterhaar? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Kloosterhaar, aan de Dorpsstraat.

Podotherapie Kloosterhaar

Dorpsstraat 22
7694 AC, Kloosterhaar

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Kloosterhaar, aan de Dorpsstraat. Naast de podotherapiepraktijk bevindt zich ook een fysiotherapiepraktijk in het pand. U vindt ons in het oude pand van de huisarts. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is Schoolstraat en bevindt zich voor het pand.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. Bij binnenkomst treft u direct de wachtruimte. U kunt hier plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren achter het gezondheidscentrum, of aan de doorgaande weg voor de praktijk.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59105147396

  Raoul

  Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

 • Logo De haere

  De Haere

  Wij zien beweging als bron voor een fit en vitaal leven. Ook als gewoon bewegen door een blessure, ziekte of ouderdom minder vanzelfsprekend wordt.

  De Haere

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: