Podotherapie Lonneker

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Lonneker? Onze podotherapiepraktijk in Lonneker bevindt zich in het pand van Huisartsenpraktijk Kerbert, aan de Dorpsstraat.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk in Lonneker bevindt zich in het pand van Huisartsenpraktijk Kerbert, aan de Dorpsstraat. Er bevindt zich, naast de podotherapeut en de huisarts, ook een apotheek in het pand. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is de Driesprong en bevindt zich op 8 minuten loopafstand van het gebouw.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. Bij binnenkomst treft u direct de wachtruimte. Deze wordt gedeeld met de huisartsenpraktijk. U kunt hier plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor de praktijk.

Podotherapie Lonneker

Podotherapie Lonneker

Dorpsstraat 83-85
7524 CG, Lonneker

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo huisartsenpraktijk Lonneker

Huisartsenpraktijk Lonneker

De juiste zorg op de juiste plek.

Huisartsenpraktijk Lonneker

Wij zijn aangesloten bij: