Vestiging Losser

Vestiging Losser

Lutterstraat 4
7581 BV, Losser

Vestiging Losser

Zere voeten? Pijn bij het lopen? U bent aan het juiste adres. De podotherapeut is de specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Afhankelijk van uw klachten, kan een therapie bijvoorbeeld bestaan uit het aanmeten van podotherapeutische zolen (ook wel inlegzolen of steunzolen genoemd), medical taping, behandeling van een likdoorn of ingegroeide teennagel, een schoenadvies en meer.

Informatie:

Onze praktijk bevindt zich bij Zorgcentrum Oldenhove. Binnen Oldenhove vindt u ons bij 'Behandelcentrum Maartje' in de kelder. U mag plaatsnemen in de wachtruimte. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Bijzonderheden:

  • (Medisch) Pedicure
  • Rolstoeltoegankelijk

Een afspraak maken met een van onze specialisten?

Medewerkers in deze vestiging:

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

TeamFysio

TeamFysio is gespecialiseerd in spier- en peesklachten. Ze zijn gevestigd in gezondheid- en sportcentra, om zo voor u te beschikken over uitgebreide sport- en oefenfaciliteiten.

TeamFysio

FITclinic

Bij FITclinic fysiotherapie staat een team van fysiotherapeutisch specialisten graag voor u klaar om er samen voor te zorgen dat het beter gaat.

FITclinic

KIDSclinic

KIDSclinic is een samenwerking tussen zorgverleners, gespecialiseerd in de zorg voor kinderen. Denk aan fysio- en ergotherapeuten, logopedisten en meer.

KIDSclinic

Maartje

Maartje is er voor thuiszorg, kraamzorg, behandeling én revalidatie. Professioneel en vertrouwd. Voor jong en oud.

Maartje

Wij zijn aangesloten bij: