Podotherapie Losser Lutterstraat

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Losser? Onze podotherapiepraktijk in Losser bevindt zich in Verzorgingstehuis Oldenhove, aan de Lutterstraat 4.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk in Losser bevindt zich in Verzorgingstehuis Oldenhove, aan de Lutterstraat 4. In het pand bevindt zich ook behandelcentrum Maartje. Het gezondheidscentrum is te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte, ‘Sint Martinusschool’, bevindt zich op 6 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut bevindt zich op verdieping -1. U kunt via de hoofdingang naar binnen, maar het is sneller om voor de hoofdingang aan uw rechterzijde de trap naar behandelcentrum Maartje te nemen. Daar vindt u de gedeelde wachtruimte. U kunt hier plaatsnemen. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor het verzorgingstehuis.

Podotherapie Losser Lutterstraat

Podotherapie Losser Lutterstraat

Lutterstraat 4
7581 BV, Losser

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Team Fysio

TeamFysio

TeamFysio is gespecialiseerd in spier- en peesklachten. Ze zijn gevestigd in gezondheid- en sportcentra, om zo voor u te beschikken over uitgebreide sport- en oefenfaciliteiten.

TeamFysio
Logo FITclinic

FITclinic

Bij FITclinic fysiotherapie staat een team van fysiotherapeutisch specialisten graag voor u klaar om er samen voor te zorgen dat het beter gaat.

FITclinic

KIDSclinic

KIDSclinic is een samenwerking tussen zorgverleners, gespecialiseerd in de zorg voor kinderen. Denk aan fysio- en ergotherapeuten, logopedisten en meer.

KIDSclinic
Logo Maartje

Maartje

Maartje is er voor thuiszorg, kraamzorg, behandeling én revalidatie. Professioneel en vertrouwd. Voor jong en oud.

Maartje