Altijd een stap verder.

Podotherapie Losser Lutterstraat

Podotherapie Losser Lutterstraat

Lutterstraat 4
7581 BV, Losser

Podotherapie Losser Lutterstraat

Onze podotherapiepraktijk in Losser bevindt zich in Verzorgingstehuis Oldenhove, aan de Lutterstraat 4. In het pand bevindt zich ook behandelcentrum Maartje. Het gezondheidscentrum is te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte, ‘Sint Martinusschool’, bevindt zich op 6 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

De podotherapeut bevindt zich op verdieping -1. U kunt via de hoofdingang naar binnen, maar het is sneller om voor de hoofdingang aan uw rechterzijde de trap naar behandelcentrum Maartje te nemen. Daar vindt u de gedeelde wachtruimte. U kunt hier plaatsnemen. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren voor het verzorgingstehuis.

Bijzonderheden:

    • Rolstoeltoegankelijk

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

TeamFysio

TeamFysio is gespecialiseerd in spier- en peesklachten. Ze zijn gevestigd in gezondheid- en sportcentra, om zo voor u te beschikken over uitgebreide sport- en oefenfaciliteiten.

TeamFysio

FITclinic

Bij FITclinic fysiotherapie staat een team van fysiotherapeutisch specialisten graag voor u klaar om er samen voor te zorgen dat het beter gaat.

FITclinic

KIDSclinic

KIDSclinic is een samenwerking tussen zorgverleners, gespecialiseerd in de zorg voor kinderen. Denk aan fysio- en ergotherapeuten, logopedisten en meer.

KIDSclinic

Maartje

Maartje is er voor thuiszorg, kraamzorg, behandeling én revalidatie. Professioneel en vertrouwd. Voor jong en oud.

Maartje

Wij zijn aangesloten bij: