fbpx
088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut functieonderzoek voeten behandelbankPodotherapeut functieonderzoek voeten behandelbank Podotherapie Markelo Prinses Irenestraat

Podotherapie Markelo Prinses Irenestraat

Bent u op zoek naar podotherapie in Markelo? Dan bent u bij Voetencentrum Wender aan het juiste adres. U vindt onze podotherapiepraktijk aan de Prinses Irenestraat in Markelo.

Podotherapie Markelo Prinses Irenestraat

Prinses Irenestraat 7
7475 BW, Markelo

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

U vindt onze podotherapiepraktijk aan de Prinses Irenestraat in Markelo. De praktijk bevindt zich in hetzelfde pand als Fysiotherapie Markelo. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Burg. de Beaufortplein en bevindt zich op 5 minuten loopafstand.

Navigatie

Let op! Mocht u navigeren via de website dan stuurt Google Maps u naar de achterzijde van het gebouw. De ingang van het gebouw vindt u aan de andere kant van het gebouw.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst vindt u direct een wachtruimte bij de receptie. U hoeft zich niet te melden en u mag plaatsnemen in de wachtruimte. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt parkeren rondom het gebouw.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59107775796

    Joyce

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: