Podotherapie Nieuw-Heeten

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Nieuw-Heeten? Onze podotherapiepraktijk in Nieuw-Heeten bevindt zich aan de Okkenbroekstraat 2, in hetzelfde pand als de Huisartsen- en Fysiotherapiepraktijk.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk in Nieuw-Heeten bevindt zich aan de Okkenbroekstraat 2, in hetzelfde pand als de Huisartsen- en Fysiotherapiepraktijk. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘t Pleintie en bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De ingang van het pand bevindt zich aan de kant van de pinautomaat. Wanneer u binnenkomt vindt u direct de wachtruimte waar u plaats mag nemen. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw.

Podotherapie Nieuw-Heeten

Podotherapie Nieuw-Heeten

Okkenbroekstraat 2
8112 AK, Nieuw Heeten

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo FysioPro

FysioPro

FysioPro is een groepspraktijk met diverse specialismen en aandachtsgebieden. Gevestigd in Holten, Bathmen en Nieuw-Heeten.

FysioPro

Wij zijn aangesloten bij: