Podotherapie Nijverdal Medisch Centrum

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Nijverdal? U kunt terecht bij onze praktijk aan de Nijkerkendijk, in Medisch Centrum Nijverdal.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Het pand bevindt zich schuin tegenover Wibbelink. Naast de podotherapeut bevinden zich ook andere zorgdisciplines in het pand, waaronder een apotheek, een huisarts en een fysiotherapeut. De locatie is bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Sporthal en bevindt zich op 5 minuten loopafstand. Het treinstation van Nijverdal bevindt zich op 15 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

Voetencentrum Wender houdt spreekuur op de eerste verdieping. U vindt de wachtruimte bij binnenkomst op de eerste verdieping. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor de deur.

Podotherapie Nijverdal Medisch Centrum

Podotherapie Nijverdal Medisch Centrum

Nijkerkendijk 38
7442 LS, Nijverdal

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo De haere

De Haere

Wij zien beweging als bron voor een fit en vitaal leven. Ook als gewoon bewegen door een blessure, ziekte of ouderdom minder vanzelfsprekend wordt.

De Haere

Wij zijn aangesloten bij: