Podotherapie Oldenzaal de Es

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Oldenzaal de Thij? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Medisch Centrum de Es, aan de Graveneslaan.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Medisch Centrum de Es, aan de Graveneslaan. In het pand bevinden zich nog andere zorgdisciplines, zoals een apotheek, een diëtist en een logopedist. Het pand is gelegen naast Dierenziekenhuis Oldenzaal. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd Thijlaan, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

De podotherapeut houdt spreekuur op de tweede verdieping. Wanneer u op de tweede verdieping komt, treft u direct de wachtruimte. U kunt hier plaatsnemen. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren voor het Medisch Centrum.

Podotherapie Oldenzaal de Es

Podotherapie Oldenzaal de Es

Graveneslaan 5K
7576 BE, Oldenzaal

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo FITclinic

FITclinic

Bij FITclinic fysiotherapie staat een team van fysiotherapeutisch specialisten graag voor u klaar om er samen voor te zorgen dat het beter gaat.

FITclinic

KIDSclinic

KIDSclinic is een samenwerking tussen zorgverleners, gespecialiseerd in de zorg voor kinderen. Denk aan fysio- en ergotherapeuten, logopedisten en meer.

KIDSclinic

Wij zijn aangesloten bij: