Podotherapie Oldenzaal de Thij

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Oldenzaal de Thij? U vindt onze podotherapiepraktijk bevindt in het pand van Fysiotherapiepraktijk de Thij, aan de Peterskamplaan.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

U vindt onze podotherapiepraktijk bevindt in het pand van Fysiotherapiepraktijk de Thij, aan de Peterskamplaan. Het pand bevindt zich nabij Winkelcentrum de Thij. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. Bushalte de Thij bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. Wanneer u binnenkomt, treft u direct de wachtruimte waar u kunt plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren voor het gebouw.

Podotherapie Oldenzaal de Thij

Podotherapie Oldenzaal de Thij

Peterskamplaan 109
7576 TM, Oldenzaal

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Fysiotherapie de Thij

Fysiotherapie de Thij

Fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie midden in de wijk De Thij. Al jaren actief bij verschillende sportverenigingen in Oldenzaal.

Fysiotherapie de Thij

Wij zijn aangesloten bij: