Podotherapie Oldenzaal Tulpstraat

Bent u op zoek naar een podotherapeut aan de rand van het centrum van Oldenzaal? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Maatschap Fysiotherapie Oldenzaal, aan de Tulpstraat.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Bent u op zoek naar een podotherapeut aan de rand van het centrum van Oldenzaal? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Maatschap Fysiotherapie Oldenzaal, aan de Tulpstraat. Het pand bevindt zich tegenover New York Pizza. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd Hyacintstraat, bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. De wachtruimte bevindt zich direct bij binnenkomst. Hier kunt u plaatsnemen, u wordt opgehaald door de podotherapeut.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren bij het pand.

Podotherapie Oldenzaal Tulpstraat

Podotherapie Oldenzaal Tulpstraat

Tulpstraat 162
7571 AD, Oldenzaal

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Maatschap Fysiotherapie Oldenzaal

Fysiotherapie Oldenzaal

Bij Maatschap Fysiotherapie Oldenzaal staat de patiënt centraal. Een groot aantal therapieën en trainingen is beschikbaar.

Fysiotherapie Oldenzaal

Wij zijn aangesloten bij: