Podotherapie Oldenzaal Vivaldi

Bent u op zoek naar podotherapie in Oldenzaal Graven Es? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Vivaldi, aan de Blokfluitlaan.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Vivaldi, aan de Blokfluitlaan. In het pand zijn, naast de podotherapeut, ook andere zorgverleners aanwezig, zoals een huisarts, fysiotherapeut en praktijkondersteuner. Het pand is gelegen tegenover de Aldi, nabij de sportvelden. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is Engelbertinklaan bevindt zich op 7 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

U vindt de wachtruimte bij binnenkomst op de begane grond. Hier kunt u plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren naast het gezondheidscentrum.

Podotherapie Oldenzaal Vivaldi

Podotherapie Oldenzaal Vivaldi

Blokfluitlaan 19
7577 LB, Oldenzaal

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Fysiotherapie Nusmeier

Fysiotherapie Nusmeier

Fysiotherapie Nusmeier is een fysiotherapiepraktijk met twee vestigingen in Oldenzaal en één in Saasveld.

Fysiotherapie Nusmeier

Wij zijn aangesloten bij: