Podotherapie Ootmarsum

Bent u op zoek naar een podotherapeut in het centrum van Ootmarsum? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Molenborgh, aan de Molenstraat 8e.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Molenborgh, aan de Molenstraat 8e. In het pand zijn naast de podotherapeut en de fysiotherapeut ook andere zorgdisciplines aanwezig, zoals Maartje thuiszorg, een fysiotherapiepraktijk en een huisartsenpraktijk. Het pand is gelegen nabij de apotheek en het winkelcentrum. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. Bushalte Molenstraat bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

De podotherapeut bevindt zich op de begane grond. De wachtruimte treft u direct bij binnenkomst. U kunt hier plaatsnemen. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren in de Molenstraat.

Podotherapie Ootmarsum

Podotherapie Ootmarsum

Molenstraat 8e
7631 AZ, Ootmarsum

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: