088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Overdinkel Gezondheidscentrum

Podotherapie Overdinkel Gezondheidscentrum

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Overdinkel? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan de Hoofdstraat, in Gezondheidscentrum Overdinkel.

Podotherapie Overdinkel Gezondheidscentrum

Hoofdstraat 184
7586 BW, Overdinkel

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich op de begane grond in Gezondheidscentrum Overdinkel, aan de Hoofdstraat. Het pand bevindt zich in het centrum, dichtbij supermarkt de Plus. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Tjibbe Knolstraat’ en bevindt zich op 1 minuut loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte:

Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt tegenover het gebouw gratis parkeren. Als alle plekken bezet zijn kunt u gebruik maken van de gratis parkeerplekken bij de Plus.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59106603396

    Sibel

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: