Podotherapie Overdinkel

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Overdinkel? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum ‘t Veld, in de Prins Bernhardstraat in Overdinkel.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum ‘t Veld, in de Prins Bernhardstraat in Overdinkel. Er zijn, naast de podotherapeut, nog andere zorgdisciplines aanwezig in het pand, waaronder een huisarts, fysiotherapeut en tandarts. Het pand bevindt zich tegenover de Aldi. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd ‘Prins Bernhardstraat’, bevindt zich op 1 minuut loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. Bij binnenkomst treft u direct de wachtruimte. Deze wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U kunt hier plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor het gebouw.

Podotherapie Overdinkel

Podotherapie Overdinkel

Prins Bernhardstraat 4
7586 BH, Overdinkel

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: