fbpx
088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Rijssen

Podotherapie Rijssen

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Rijssen? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Medisch Centrum Rijssen, aan de Wijnand Zeeuwstraat.

Podotherapie Rijssen

Wijnand Zeeuwstraat 26
7462 DE, Rijssen

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Medisch Centrum Rijssen. In het pand bevinden zich, naast de podotherapeut, ook andere zorgdisciplines, zoals een fysiotherapeut, huisarts en apotheek. Het pand bevindt zich tegenover de Zuiderkerk. De praktijk is goed te bereiken met de bus. De dichtstbijzijnde bushalte is Vermeerstraat en bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de tweede verdieping. Wanneer u de tweede verdieping binnenloopt vanuit de lift of de trap, treft u in de gang direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorkant van het Medisch Centrum.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59912516396

  Marloes

  Podotherapeut

 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59912219796

  Jantina

  Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: