Podotherapie Rijssen

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Rijssen? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Medisch Centrum Rijssen, aan de Wijnand Zeeuwstraat.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Medisch Centrum Rijssen. In het pand bevinden zich, naast de podotherapeut, ook andere zorgdisciplines, zoals een fysiotherapeut, huisarts en apotheek. Het pand bevindt zich tegenover de Zuiderkerk. De praktijk is goed te bereiken met de bus. De dichtstbijzijnde bushalte is Vermeerstraat en bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de tweede verdieping. Wanneer u de tweede verdieping binnenloopt vanuit de lift of de trap, treft u in de gang direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorkant van het Medisch Centrum.

Podotherapie Rijssen

Podotherapie Rijssen

Wijnand Zeeuwstraat 26
7462 DE, Rijssen

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Fysio Medisch Centrum Rijssen

Fysio Medisch Centrum Rijssen

Gespecialiseerde fysiotherapeuten behandelen uw klachten met zorg en aandacht.

Fysio Medisch Centrum Rijssen
Logo Judith Toeters

Judith Toeters

Het team van Judith Toeters huid- en oedeemtherapie voert verschillende behandelingen uit met betrekking tot de zieke of beschadigde huid.

Judith Toeters

Wij zijn aangesloten bij: