Podotherapie Steenwijk

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Steenwijk? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum de Allee
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum de Allee, aan de Kallenkoterallee. Er zijn, naast de podotherapeut, nog andere zorgdisciplines aanwezig in het pand, waaronder een huisarts, fysiotherapeut en diëtist. Het pand is gelegen naast appartementencomplex de Tippe. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd Kallenkoterallee, bevindt zich op 2 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de eerste verdieping. Bij binnenkomst op de eerste verdieping treft u direct de wachtruimte. Deze wordt gedeeld met de andere zorgverleners die in het pand aanwezig zijn. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor het gezondheidscentrum.

Podotherapie Steenwijk

Podotherapie Steenwijk

Kallenkoterallee 2
8331 AE, Steenwijk

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Fysio Henny Biemans

Fysio Henny Biemans

HKZ en PLUS gecertificeerde praktijk. (Sport)fysiotherapie, Manueel therapie, Oedeemtherapie en Dry Needling, en fysiofitness.

Fysio Henny Biemans

Wij zijn aangesloten bij: