Podotherapie Tubbergen de Eendracht

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Tubbergen? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het centrum van Tubbergen, in Gezondheidscentrum de Eendracht.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het centrum van Tubbergen, in Gezondheidscentrum de Eendracht. Naast de podotherapeut bevinden zich ook andere zorgdisciplines in het pand, waaronder een huisartsenpraktijk, een tandartsenpraktijk en een fysiotherapiepraktijk. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Wiekslag’ en bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de wachtruimte op de eerste verdieping, die per lift of per trap te bereiken is. U hoeft zich vooraf niet te melden, de podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats van het gezondheidscentrum.

Podotherapie Tubbergen de Eendracht

Podotherapie Tubbergen de Eendracht

De Eendracht 2
7651 CZ, Tubbergen

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: