Podotherapie Tubbergen L. von Bönninghausenstraat

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Tubbergen? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Fysiotherapiepraktijk Uniek Tubbergen, aan de L. von Bönninghausenstraat.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Fysiotherapiepraktijk Uniek Tubbergen, aan de L. von Bönninghausenstraat. Het pand is gelegen aan de rand van het industrieterrein. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. De dichtstbijzijnde bushaltes zijn ‘Nijverheidsstraat’ en ‘Marconistraat’ op 4 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De ingang van het pand bevindt zich aan de voorkant, bij de glazen deur. De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. Bij binnenkomst treft u meteen de wachtruimte, waar u kunt plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor het gebouw.

Podotherapie Tubbergen L. von Bönninghausenstraat

Podotherapie Tubbergen L. von Bönninghausenstraat

L. von Bönninghausenstraat 23
7651 AA, Tubbergen

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Uniek Fysiotherapie

Uniek Fysiotherapie

Professioneel. Gespecialiseerd. Deskundig. Enthousiast. Laagdrempelig. Goede sfeer.

Uniek Fysiotherapie

Wij zijn aangesloten bij: