Podotherapie Vriezenveen

Bent u op zoek naar podotherapie in Vriezenveen? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Gezondheidscentrum Weemelanden, aan de Koningsweg.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Gezondheidscentrum Weemelanden, aan de Koningsweg. In het pand zijn naast de podotherapeut ook andere zorgdisciplines aanwezig, waaronder een huisarts, fysiotherapeut en prikpost. Het pand is gelegen naast Woonzorgcomplex Weemelanden. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is Broekland en bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de eerste verdieping. In het pand is een lift aanwezig. U treft de wachtruimte direct bij binnenkomst op de eerste verdieping.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorkant van het pand.

Podotherapie Vriezenveen

Podotherapie Vriezenveen

Koningsweg 42
7672 GD, Vriezenveen

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Fysio Twenterand

Fysio Twenterand biedt een breed palet aan fysiotherapie-, ergotherapie- en logopedie behandelingen, aangeboden in drie moderne multidisciplinaire centra.

Fysio Twenterand

Wij zijn aangesloten bij: