Podotherapie Vroomshoop

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Vroomshoop? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Vroomshoop, aan het Oranjeplein 7c.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Vroomshoop, aan het Oranjeplein 7c. Er zijn, naast de podotherapeut, nog andere zorgdisciplines aanwezig in het pand, waaronder een huisarts, fysiotherapeut en een prikpost. Het pand is gelegen nabij het Flierborgh en Huisartsenpraktijk Kreuwel-Lammerink. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd ‘Beatrixstraat’, bevindt zich op 6 minuten loopafstand. Het treinstation van Vroomshoop bevindt zich op 8 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. Bij binnenkomst treft u direct de wachtruimte. U kunt hier plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren bij het gezondheidscentrum.

Podotherapie Vroomshoop

Podotherapie Vroomshoop

Oranjeplein 7c
7681 AZ, Vroomshoop

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo De haere

De Haere

Wij zien beweging als bron voor een fit en vitaal leven. Ook als gewoon bewegen door een blessure, ziekte of ouderdom minder vanzelfsprekend wordt.

De Haere

Wij zijn aangesloten bij: