Podotherapie Wanneperveen de Tjasker

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Wanneperveen? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan de Burgemeester Pastoorstraat.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Het pand bevindt zich aan de Burgemeester Pastoorstraat in het bejaardenhuis De Perelaar, dichtbij voetbalclub Oranje Zwart. De ingang van onze praktijk zit aan de Zuster A. Kortplantsoen aan de korte kant van het gebouw. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is "Wethouder Vosstraat" en bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

De gedeelde wachtruimte bevindt zich bij binnenkomst aan de rechterzijde. U kunt bij binnenkomst plaatsnemen in de wachtruimte. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren:

U kunt rondom het gebouw gratis parkeren parkeren.

Podotherapie Wanneperveen de Tjasker

Podotherapie Wanneperveen de Tjasker

Burgemeester Pastoorstraat 86
7946 BB, Wanneperveen

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Behandeling bij de podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: