Podotherapie Weerselo

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Weerselo? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Weerselo, aan de Stadtlohnallee 9.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Weerselo, aan de Stadtlohnallee 9. Naast de podotherapeut bevinden zich ook andere zorgverleners in het pand, zoals een huisarts, fysiotherapeut en logopedist. Het pand bevindt zich naast de tennisbaan. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is Sporthal en bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. U vindt de wachtruimte bij binnenkomst, meteen rechts om de hoek. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorkant van het gebouw.

Podotherapie Weerselo

Podotherapie Weerselo

Stadlohnallee 9
7595 BP, Weerselo

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo De haere

De Haere

Wij zien beweging als bron voor een fit en vitaal leven. Ook als gewoon bewegen door een blessure, ziekte of ouderdom minder vanzelfsprekend wordt.

De Haere

Wij zijn aangesloten bij: