088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut advies schoenenPodotherapeut uitleg anatomisch voetproblemen Podotherapie Wierden

Podotherapie Wierden

Bent u op zoek naar podotherapie in Wierden? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Huisartsenpraktijk Brockhoff, aan de Dahliastraat.

Podotherapie Wierden

Dahliastraat 13
7641 VZ, Wierden

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Huisartsenpraktijk Brockhoff, aan de Dahliastraat. Het pand bevindt zich dichtbij het centrum, naast de Jumbo supermarkt en sporthal ‘n Dikken. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation van Wierden bevindt zich op 4 minuten loopafstand van de locatie. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Akeleistraat’ en bevindt zich op 6 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut bevindt zich op de begane grond. Bij binnenkomst, treft u de wachtruimte aan uw rechterzijde. Hier kunt u plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren bij de huisartsenpraktijk. Als alle plekken bezet zijn kunt u gebruik maken van de gratis parkeerplekken bij de sporthal.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  00000016609

  Nhi

  Medisch Pedicure

 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  79910994596

  Kim

  Regioleider / Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: