Podotherapie Wierden

Bent u op zoek naar podotherapie in Wierden? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Huisartsenpraktijk Brockhoff, aan de Dahliastraat.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Huisartsenpraktijk Brockhoff, aan de Dahliastraat. Het pand bevindt zich dichtbij het centrum, naast de Jumbo supermarkt en sporthal ‘n Dikken. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation van Wierden bevindt zich op 4 minuten loopafstand van de locatie. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Akeleistraat’ en bevindt zich op 6 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut bevindt zich op de begane grond. Bij binnenkomst, treft u de wachtruimte aan uw rechterzijde. Hier kunt u plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren bij de huisartsenpraktijk. Als alle plekken bezet zijn kunt u gebruik maken van de gratis parkeerplekken bij de sporthal.

Podotherapie Wierden

Podotherapie Wierden

Dahliastraat 13
7641 VZ, Wierden

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: